NAŠE USLUGE

Izvođenje i održavanje elektroinstalacija

Pružamo usluge svih električarskih i elektroinstalaterskih radova koristeći suvremenu tehnologiju i alate uz nadzor ovlaštenih stručnjaka. Naše usluge uključuju cjelokupan set radova od analize, projektiranja, izvedbe, servisiranja i nadzora – uz što ćemo Vam pružiti i sve potrebne savjete te sugestije. Jamčimo sigurnost, kvalitetu i brzinu:

”VIŠE”

 • Usluga ovlaštenog inženjera elektrotehnike
 • Izrade i projektiranja elektroinstalacija stambenih i poslovnih objekata
 • Izdavanja atesta za elektroinstalacije kuća, stanova i građevinskih objekata
 • NN priključak i postrojenja (trafostanice, agregati, razvodne NN stanice, kompenzacijske stanice jalove energije, UPS)
 • Izrade elektroinstalacija industrijskih objekata
 • Izvedbu elektroinstalacija u elektromotornim pogonima
 • Servisiranje elektromotornih pogona i instalacija jake struje

”ZATVORI”

Projektiranje elektroinstalacija

Dajemo usluge projektiranja elektro sustava te izrade cjelokupne elektro-projektne dokumentacije za elektroinstalacije poslovnih i stambenih objekata, što obuhvaća –  idejna rješenja i studije, idejni i glavni projekti, troškovnike, elaborate itd. Ovlašteni smo za izdavanje atesta za elektroinstalacije kuća, stanova i građevinskih objekata.

Električarski radovi

Električarski radovi uključuju širok raspon djelatnosti poput instalacije, održavanja i popravka električnih strojeva te kućanskih i telekomunikacijskih uređaja. Uvijek preporučamo angažiranje profesionalnih stručnjaka za svaku, pa i najmanju potrebu, budući da nestručno rukovanje električnim instalacijama i uređajima može dovesti do kvara, požara pa i po život opasnog strujnog udara.

”VIŠE”

Stručnost i iskustvo stručnih radnika Elektrocentra Krznarić jamči Vam pravovremenu i kvalitetnu uslugu, koja će Vam osigurati uštedu vremena i novca.

”ZATVORI”

Tehničko ispitivanje i analiza

Provodimo tehnička ispitivanja i analize radnih strojeva, uređaja i instalacija kako bi bili u skladu s najvišim standardima zaštite na radu te sigurne uporabe. Svaka instalacija, bilo u javnom, poslovnom ili stambenom objektu, mora beskompromisno funkcionirati u određenim parametrima kako bi se zajamčila sigurnost osoba, života i okoliša.

Izvođenje telefonskih i internet instalacija (Max tv, SAT i sl.)

Stručno, profesionalno, brzo i efikasno izvodimo instalacije telefonskih linija u javnim, poslovnim i stambenim objektima, kao i internetske, telekomunikacijske te audiovizualne i satelitske instalacije uz poštivanje najnovijih sigurnosnih normi.

”VIŠE”

U korak smo sa suvremenim tehnološkim trendovima koji nam omogućuju pružanje najviše razine usluga.

”ZATVORI”

Izvođenje gromobranske instalacije

Gromobranske instalacije su neophodna potreba u našim krajevima zbog naglih i nepredvidivih vremenskih uvjeta. Posebno se preporučuju za izdvojene objekte na osami te objekte visoke vrijednosti. Udar groma može prouzročiti nenadoknadivu materijalnu štetu, ali i tragičan gubitak života te opasnost po okoliš.

”VIŠE”

Stoga upravo stručno postavljena te izvedena gromobranska instalacija može biti ona tanka granica koja Vas dijeli od tragedije i ugodnog življenja u vlastitom objektu.

”ZATVORI”

Najam auto košara (do 20 metara visine)

Auto košare imaju široki raspon primjene, od električarskih i građevinskih potreba, ukrašavanja pa do zaštite i spašavanja. Po povoljnim uvjetima iznajmljujemo auto košare visoke kvalitete i tehničkih performansi za sve Vaše potrebe izvođenja radova na visini.

IZRADA ELEKTRO ORMARA

Elektrocentar Krznarić nudi svojim korisnicima usluge profesionalne izrade i ožičenja elektro ormara .Elektro ormari se konstruiraju korištenjem najsuvremenijih projektnih alata, u skladu s domaćim (HRN) i međunarodnim (IEC) normama i pravilima struke, te u skladu s važećom zakonskom regulativom.

Najam mini bagera

Bez upotrebe mini bagera niz građevinskih i komunalnih poslova danas je nezamisliv. Naš Elektrocentar u ponudi ima i usluge iskopa raznih dovodnih, odvodnih i provodnih kanala, temelja i jama, kao i unutrašnje rekonstrukcije javnih, poslovnih i stambenih objekata.

”VIŠE”

 • Iskop kanala za vodovodne i elektro radove
 • Iskop temelja
 • Iskop septičkih jama
 • Rušenje i rekonstrukcija unutar objekta

”ZATVORI”

Postavljanje reklama te usluge ukrašavanja

Električne i svjetleće reklame danas su standard oglašavanja u svakom poslu. Za razne svečane prigode i proslave, a posebice vjerske blagdane, ukrašavanje električnim instalacijama i svjećicama je postalo neodvojiv dio proslave i stvaranja svečanog ugođaja.

”VIŠE”

Elektrocentar Krznarić će za Vas stručno, profesionalno i nadasve brzo postaviti Vašu reklamu te provesti sve potrebne instalacije kao i obaviti usluge ukrašavanja visokih božićnih drvca, poslovnih i stambenih objekata te javne infrastrukture.

”ZATVORI”

Nema tajni za uspjeh. To je rezultat pripreme, napornog rada i učenja iz neuspjeha.